Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Σοκ για υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους στη Λαμία. Αντιμέτωποι με το νόμο !

πατήστε για μεγέθυνση
Μείζον νομικό αλλά και οικονομικό  θέμα δημιουργείται ξαφνικά με πολλούς εκ των υποψηφίων στις τελευταίες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές .
Πολλοί είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι που στην προσπάθεια να προβληθούν περισσότερο από τους συνυποψήφιούς τους , εκτός από την προβολή τους στα συμβατικά μέσα ενημέρωσης , ( ραδιόφωνο, τηλεόραση, interenet, φυλλάδια κλπ ) προβλήθηκαν και μέσω ανάρτησης σε μουσικά όργανα , όπως το ακορντεόν , το οποίο αποκλειστικά δημοσιεύουμε  στο blog μας.
Το πρόβλημα με τον συγκεκριμένο τρόπο διαφήμισης είναι ότι δεν αναφέρεται στους επίσημους
πίνακες του υπουργείου εσωτερικών αλλά και το γεγονός ότι ο μουσικός που ανέλαβε το δύσκολο έργο της προώθησης των υποψηφίων , είναι υπήκοος γειτονικής χώρας ( Βουλγαρία ) μη ενταγμένης πλήρως στην Ε.Ε , άρα δεν είχε δικαίωμα για τέτοιου είδους χρήση του οργάνου του.
Αχτίδα φωτός πάντως φαίνεται πως δίνει η φημολογούμενη παρέμβαση πολιτευτή του νομού μας , ο οποίος "κατ όπιν ενεργειών" του , έχει δώσει λύσεις και στο παρελθόν.
Λέγεται ότι με τροπολογία που έχει ήδη έτοιμη , δημιουργείται ειδικός κωδικός στο σύστημα "διαύγεια" του υπουργείου εσωτερικών με ονομασία "Για τα πανηγύρια" , όπου θα δηλώνονται τα εν λόγω έξοδα.
Μόλις έχουμε νεώτερα  για την τροπολογία θα σας ενημερώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου