Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ Μα πρόκειται για πλάκα!

Τι άλλο θα δούμε: Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση για χιουμοριστική ανάρτηση του Μούφαnet. Αναδημοσιεύουμε την απάντηση του Protagon.gr
 Το άρθρο μπαίνει υπό την κατηγορία Mούφαnet. Στο τέλος του άρθρου σημειώνεται ότι «το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα». Κοινώς είναι πλάκα, δεν θα μπορούσαμε να το πούμε πιο καθαρά.
Τι γράφει, λοιπόν, το άρθρο; Αναφέρεται στην παραλαβή του Μαξίμου. «Εκείνο που εντυπωσίασε τον διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, μόλις μπήκε στο έρημο Μέγαρο Μαξίμου, ήταν το κομμάτι που έλειπε από τον πίνακα του Θεόδωρου Βρυζάκη «Ελλάς Ευγνωμονούσα» μπροστά στον οποίο συνήθιζε να ποζάρει ο πρώην Πρωθυπουργός, στις φωτογραφίες που δημοσίευε στο twitter ο Γιώργος Μουρούτης.»


Και ας υποθέσουμε ότι αυτό ακούγεται κάπως σοβαρό. Το άρθρο, όμως, γράφει και άλλα. Ας πούμε ότι μέσα στο Μαξίμου βρέθηκαν:

Ψαλιδισμένες τρίχες από το μουστάκι του Χρύσανθου Λαζαριδη
Ένα ηλεκτρονικό καντήλι (από το οποίο είχαν αφαιρεθεί οι δύο μπαταρίες τύπου ΑΑ) και το σύνθημα «This is MESINIAAA» γραμμένο με μαρκαδόρο στη μέσα μεριά της πόρτας της τουαλέτας.
Αυτό το κομμάτι έγινε viral, κοινώς δημοφιλές, από εκείνα που λέμε ότι κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Και ελπίζουμε όσοι το διάβασαν, να το διασκέδασαν. Όχι, όμως στη Συγγρού.

Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση: «Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο τη συνεχιζόμενη αθλιότητα που κατασκευάζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλ. Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους.

Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής, κατασκεύασαν και διέδωσαν ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας "η Ελλάς Ευγνωμονούσα" του Θ. Βρυζάκη, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανατοποθέτησε εκεί. Απέναντι στην αθλιότητα και τις ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις του περιβάλλοντος του κ. Αλ. Τσίπρα θα σταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την ηθική στο δημόσιο βίο.»

Μετά από αυτήν την ανακοίνωση ανησυχούμε. Ανησυχούμε πραγματικά, αλλά δεν ξέρουμε για ποιους περισσότερο: για εκείνους που πίστεψαν το άρθρο ή για τη ΝΔ που έφτασε να βγάλει ανακοίνωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου