Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η δικτατορία των δημοσίων υπαλλήλων..

Εδώ και 4 χρόνια, όλους αυτούς που μας κυβερνάνε, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι μην τυχόν απολυθεί έστω και ένας Δημόσιος Υπάλληλος.
Ασχετα αν είναι αργόμισθος, δεν πάει στην δουλειά του, είναι λαμόγιο, κλέφτης, φακελάκιας, μιζαδόρος.
Ασχετα αν διορίστηκε παράνομα, με παράνομη συναλλαγή από κάποιο άλλο λαμόγιο πολιτικό που τον διόρισε για να τον ψηφίζει, (στην παράνομη συναλλαγή συμμετέχουν δύο πλευρές).
Καταστράφηκε η ιδιωτική οικονομία απλά για να διατηρηθούν αργόμισθοι και παράνομα διορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι από τα κομματικά ρουσφέτια.

Ολες οι χώρες που ηταν στο ΔΝΤ καταφέρανε να απεμπλακούν από αυτό ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ Δημοσίους Υπαλλήλους. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.   Αυτό έκανε η Ιρλανδία, η Εσθονία, η Ισπανία, η Ρουμανία, η Τουρκία κλπ. και ξαναβγήκανε στις αγορές. Στην Ελλάδα προσλαμβάνουμε κι άλλους.

Για τα κανάλια δε και τους Δημοσιογράφους, που στηρίζουν αυτή την κατάσταση, έχω να πώ το εξής: Στο τέλος θα κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις και να δούμε τότε ποιοί θα κάνουν διαφήμιση στα Κανάλια τους. Θα τους ταΐζουν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι πολιτικοί.

Οι δε Δημόσιοι υπάλληλοι πιστεύουν ότι στο τέλος του μήνα, τα χρήματα απο τα οποία πληρώνονται τα φέρνει ο πελαργός. Δεν έχουν καταλάβει ότι η ιδιωτική οικονομία και οι επιχειρηματίες πληρώνουν πάνω απο 1 δισ. κάθε μήνα μόνο για τον ΦΠΑ,  και απο εκεί και πέρα έχουμε φόρους, χαράτσια κλπ κλπ και καθημερινό κυνήγι εξόντωσης.  

Την ώρα που η οικονομία, δηλ η αγορά και οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι σε τραγική κατάσταση και  έχουμε λουκέτα παντού στον ιδιωτικό τομέα, αυτούς τους ενδιαφέρει μόνο να μην  κόψουνε κανένα ευρώ απο τους 1.500.000 δημόσιους υπάλληλους.

Τόσοι είναι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι !!!!!!!

Επειδή τους βαφτίζουν από 45 και 50 χρονών σε Συνταξιούχους;;;  Ποιός τους πληρώνει,  ο γείτονας;;;

Είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι που αντί να ξύνονται στο γραφείο τους (όποτε πάνε) τώρα ξύνονται στο σπίτι τους και πληρώνονται.

Παίρνουνε και παράνομο εφάπαξ (κανονικά θα έπρεπε να παίρνουν 5.000 € και παίρνουν 60.000 € 80.000 € και βάλε).

Εκτός αυτού από το πρωί ως το βράδυ τα κανάλια βρίζουν τους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις ότι είναι φοροφυγάδες.

Τότε γιατί κλείνουν τις επιχειρήσεις τους??? Επειδή κονομάνε ???

Γιατί αυτοκτονούν οι επιχειρηματίες????  

Ακούσατε τίποτε για τους εφοριακούς, τους ελεγκτές Σδοίτες με τις τεράστιες περιουσίες; Για τους γιατρούς του ΕΣΥ, τους πανεπιστημιακούς γιατρούς, τους Εφοριακούς, τους Τελωνειακούς, τους Υπάλληλους Πολεοδομίας, τους υπάλληλους Υπουργείων  κλπ κλπ ακόμη και καθηγητές Γυμνασίων και Λυκείων (ξέρετε με τα ιδιαίτερα μαθήματα). Όλοι αυτοί λοιπόν έχουν βρεθεί με απίστευτες καταθέσεις (οι ίδιοι και τα μέλη της οικογένειάς τους), με απίστευτες ακίνητες περιουσίες, χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό. Το πολύ πολύ να γίνει καμία ΕΔΕ από συναδέλφους τους συνδικαλιστές και να αθωωθούν.    

ΕΡΩΤΗΣΗ :

Μήπως στην Ελλάδα δεν ισχύει η ισονομία και η ισοπολιτεία απέναντι σε όλους τους πολίτες;

Υπάρχουν δηλαδή οι πολίτες Α΄ κατηγορίας που είναι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι πολίτες Β΄ κατηγορίας που είναι όλοι οι άλλοι.

Μήπως έχουμε στην Ελλάδα  άτυπη Δικτατορία;

ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ;

Διότι και αυτοί που μας κυβερνάνε είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι (κυρίως καθηγητές πανεπιστημίου) και γενικά κρατικοδίαιτοι, όπου φυσικά η θεσούλα τους τους περιμένει στο Δημόσιο, ενώ αυτοί κάνουν το χόμπι τους για να ασχοληθούν με την πολιτική και να μας σώσουν (αφου τα κονομήσουν πρώτα και διορίσουν- βολέψουν όλο τους το σοι).

Αξιοκράτης

ΥΓ. Αν θέλετε δημοσιεύσετε  την επιστολή μου, ή μέρος απο αυτήν. Δεν θέλω να δημοσιευτεί το email μου.


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου