Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ποια η σχέση Σαγιά και Σώρρα ;

Φήμες λένε ότι υπάρχει "στενή σχέση" Σαγια-Σώρρα , όχι μόνο σε κοινωνικό επίπεδο αλλά και πολιτικό.
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρίσκεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα , όπως αυτή η φωτογραφία από εκδήλωση του Σώρρα στη Θεσσαλονίκη, στην οποία εικονίζεται ο Κ. Σαγιάς να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα .
Επίσης , από την ίδια συνάντηση , το σχετικό βίντεο, στο οποίο μπορείτε να ακούσετε "ενδιαφέροντα" πράγματα και να δείτε ζωντανά τον Κ. Σαγιά.
Βέβαια το θέμα δεν σταματάει μόνο έκει.
Είναι μήπως τυχαίο το ότι ο Κ. Παρίσης, ο οποίος υπεραμύνθηκε των θέσεων Σώρρα στον lamiafm1,  είναι υποψήφιος με τον Κ. Σαγιά ;
Για του λόγου το αληθές δείτε εδώ..

Ευτυχές το σωτήριον έτος 2898 και ο νοών νοείτω

9 σχόλια:

  1. δε καταλαβαινω γιατι κουραστηκατε να ψαχνετε το διαδυκτιο οταν αυτες οι φωτο εχουν αναρτηθει δημοσιως εδω και 20 μερες περιπου!!!!!!!τυχαιο παλι δεν ειναι τιποτα σαυτη τη ζωη οπως και οι αποκαλυψεις που γινανε χθες στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΛΑΜΙΑΣ για την εγγυροτητα των μετοχων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ η ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ οπως τις λενε καποιοι που ηταν χθες καλεσμενοι στην εκπομπη και μειναν με το στομα ανοιχτο και λογικο ειναι γιατι δεν ειναι σωστα ενημερωμενοι!επισης ευχαριστω για την διαφημιση που μου κανετε για την υποψηφιοτητα μου αλλα το εχω δημοσιευσει εδω και 1μηνα οτι ειμαι υποψηφιος στο συνδυασμο του κυριου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΓΙΑ!!!!!!!!!!!!ουδεν κρυπτον απο τον ηλιον....................ο κυριος σαγιας σαν απλος ανθρωπος οπως και αλλοι 2000 που ηταν εκεινη τη μερα στο ξενοδοχειο PORTO PALAS στη θεσσαλονικη-μια μερα πριν τη μεγαλη συγκεντρωση- ενημερωθηκε και ακουσε απο κοντα αυτους τους ανθρωπους!κατι που θα σας συμβουλεύα να κανετε κι εσεις στην επομενη μεγαλη συγκεντρωση που θα γινει στη αθηνα!δεν ειναι κακο...............εκανε και κανει το αυτονοητο!!!!!!!!!ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ και παρακολουθει με ενδιαφερον την κατασταση!!!!!!!!!!!απο ποτε αυτο λεγεται στενη σχεση;;;;Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν περιμένουμε να μας σώσει ο Σωρρας και ο Σαγιας , σωθηκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσένα κύριε «ανώνυμε» δε πρόκειται να σε σώσει κανένας....εισε είδη χαμένος με τον τρόπο που σκεφτεσαι.... για τα παιδιά μας πρόκειται και για της ψυχές των Ελληνων..

      Διαγραφή
  3. Σαγιά και Σώρρα σε θέλει όλη η χώρα(δις)

    Μετοχές Ανατολής, διαστημόπλοια και πράσινα άλογα.
    Ενα είναι σίγουρο, πως στην χώρα που ανθεί η φαιδρή πορτοκαλέα θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή σας που κατηγορείτε τόσο έντιμους και πατριώτες σαν τον Κο Σώρρα και τον Κο Σαγιά.
    Μόνο απο τέτοιους συνέλληνες θα μπορέσει η Ελλάδα να ξεφύγει απο την κρίση και να επιστρέψει το φρόνιμα και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων Κύριοι!!

    Κύριε Παρίση, εσείς που έχετε και τα μέσα πες τε στον Κο Σώρρα κάτι και για εμένα.
    Να έχω ενα δανειάκι (μικρό οχι μεγάλο 350.000 ευρώ) και αν μπορεί ας με βοηθήσει.
    Υπόσχομαι πως θα βάψω την Λαμία σε Πορτοκαλί χρώμα.

    Υ.Γ.
    Δεν θέλω μετοχές της Ανατολής,γιατί αυτές που βρήκα στο ebay δεν μου τις αγοράζει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΤ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΑΡΩΝ-ΑΡΩΝ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΧΙΛΙΟΙΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΤΡΙΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 10 ΔΙΣ Η ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ...!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΜΕ 235 ΔΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ-ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ!!!!!!!ΤΡΑΠΕΖΩΝ...!!!! ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ...ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΔΕΙΣ ΚΟΙΝΟΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΙΚΟΕΒΡΑΙΚΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ???ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΕΟΥΣ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!! ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΟΡΕΣΤΗΣ ΔΙΨΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΛΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ???ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛ-ΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΨΥΧΗ...Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣ...ΕΡΡΩΣΘΕ...

      Διαγραφή
  5. Ο Σώρρας, τα διαστημόπλοια και ο Μ. Αλέξανδρος

    http://www.youtube.com/watch?v=yS_BpnZh890

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/02/masonoi-politikoi-sthn-ellada-kai-to-exwteriko-binteo.html

      Διαγραφή
    2. υπάρχουν άνθρωποι με νόηση και άνθρωποι με διανόηση
      http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/02/masonoi-politikoi-sthn-ellada-kai-to-exwteriko-binteo.html

      Διαγραφή