Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Η Χ.Α. είναι Μ.Κ.Ο.;

Οι Μ.Κ.Ο. (οι σωστές) είναι οργανώσεις που με δικούς τους πόρους πέτυχαν σημαντικά αποτελέσματα, έγιναν θεσμοί στην συνείδηση του κόσμου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρηματοδοτηθούν από το Κράτος, την Ε.Ε. και διεθνείς οργανισμούς για να καλύψουν ευρύτερες ανάγκες τις κοινωνίας ή του περιβάλλοντος στις οποίες το Κράτος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.
Η Χ.Α. τώρα για χρόνια ήταν μια οργάνωση με σκοπό τη διάδοση του Ναζιζμού στην Ελλάδα, όσο δεν ήταν πολιτικό κόμμα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως Μη Κυβερνητική Οργάνωση (μόνο σχηματικά), αργότερα εξελίχθηκε σε πολιτικό κόμμα και πέτυχε στην είσοδό της στη Βουλή. Αυτό αύξησε τις δωρεές από εύπορους Ναζί - παρακρατικούς και έφερε σημαντική κρατική χρηματοδότηση.


Μέρος των χρημάτων χρησιμοποιείται για διανομή τροφίμων αποκλειστικά σε Έλληνες. Αφού υπάρχουν οργανώσεις που διανείμουν τρόφιμα αποκλειστικά σε μετανάστες γιατί να μην υπάρχουν και οργανώσεις που φροντίζουν αποκλειστικά Έλληνες; Το ερώτημα απλοϊκό αλλά τέλος πάντων αποδεκτό για την εξέλιξη της σκέψης και μόνο.

Αλήθεια η Χ.Α. είναι κόμμα πολιτικό ή Μ.Κ.Ο.; Ο ρόλος της είναι να ανακουφίσει προσωρινά τον φτωχό την μία φορά που θα περάσει από την γειτονιά του ή να δημιουργήσει πολιτικές που θα μειώσουν τους ανέργους και τους αναξιοπαθείς;

Η Χ.Α. εδώ και έξι μήνες έχει αποδείξει ότι ούτε θέλει ούτε μπορεί να παράξει πολιτικές, λειτουργεί ακόμα σαν μία οργάνωση που προσπαθεί να διαδώσει το Ναζισμό. Μοιράζει περιστασιακά τρόφιμα υφαρπάζονταν την ψήφο των αναξιοπαθούντων παραδεχόμενη έτσι ότι αδυνατεί να προτείνει εφαρμόσιμες πολιτικές που θα τους λύσει μόνιμα το πρόβλημα της ανέχειας, πράγμα που για ψηφοθηρικούς λόγους ξεκάθαρα  δεν επιθυμεί  μιας και μόλις ταΐσεις τον θυμό πεθαίνει. Η πείνα είναι που τον παχαίνει όπως έχει πει η Αμερικανίδα Ποιήτρια Emily Dinckinson.

Η οποιαδήποτε σύγκριση της με τις πολιτικές παρατάξεις του Κοινοβουλίου είναι άδικη ακόμα και για τα άθλια ελληνικά κόμματα γιατί αυτά όσο διεφθαρμένα και αν είναι συμπεριφέρονται ως πολιτικά κόμματα και όχι ως οργανώσεις.

Αν τώρα συγκρίνουμε την Μ.Κ.Ο. Άρτος Δράση  που σιτίζει καθημερινά και συστηματικά εκατοντάδες ανθρώπους δίνοντας τους ελπίδα έτσι ώστε να μην τα παρατήσουν με το περιπλανώμενο τσίρκο Χ.Α. πάλι η σύγκριση καταντά αστεία.

Η Χ.Α. δεν είναι κόμμα γιατί δεν παράγει πολιτική και δεν είναι Μ.Κ.Ο. γιατί οι δράσεις της είναι περιστασιακές και καθαρά ψηφοθηρικές. Είναι μία Ναζιστική συμμορία που σκοπό έχει να αυξήσει την επιρροή της έτσι ώστε να κυριαρχήσει  όπως όλες οι μαφίες του κόσμου επί των αδύναμων και των απροστάτευτων.

Μια λύση υπάρχει μόνο η προκοπή. Αν ο Λαός προκόψει και σταματήσει να πεινάει, θα σταματήσει να μισεί τον αόρατο εχθρό που τον οδήγησε εδώ και δεν θα έχει ανάγκη από τους προστάτες της Χ.Α.

*Ο Δημήτρης Κυριακόπουλος είναι Πρόεδρος του Α.Ο. Πρωτέας
protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου